/ Neurčeno [Specifický typ] - aukce/dražba/prodej / Neurčeno [Položka typu] - nemov/movit/pohled/jiné /

Družstevní podíl (členská práva v TRÁVNÍKY, bytové družstvo) spojený s právem k nájmu družstevního bytu v bytovém domě Napajedla

Detailní popis:

Družstevní podíl (členská práva v TRÁVNÍKY, bytové družstvo) spojený s právem k nájmu družstevního bytu č. 21 o vel. 1+1 v bytovém domě č.p. 1348, Nábřeží, 763 61 Napajedla. Bytová jednotka č. 21 se nachází v ulici Nábřeží 1348, Napajedla podél toku řeky Moravy asi 500 m od centrálního náměstí. Bytový dům postavený kolmo k řece v polovině 70. let po celkové revitalizaci - zateplená fasáda, nová okna, přistavené lodžie z roku 2010 - rozdělen prohlášením vlastníka na 48 bytových jednotek ve dvou vchodech (v každém vchodě 24 BJ) - z toho 45 v osobním vlastnictví a 3 ve vlastnictví BD Trávníky. Bytová jednotka č. 1348/21 v VIII. NP v čele schodiště. Bytový dům má devět nadzemních podlaží z toho technické I. NP a II. až IX. NP s bytovými jednotkami a s plochou střechu. V každém podlaží po 3 BJ. Bytový dům č.p. 1348 - 1349 na pozemku p.č. St. 1961 obsahuje celkem 48 bytových jednotek (ve II. NP až IX. NP ve dvou vchodech. Dražená byt. jednotka č. 1348/21 velikosti 1+1 se nachází v VIII. NP v čele schodiště. Podíl na společných prostorách a pozemcích draženého bytu má velikost id. 33/2704. Bytový dům je napojen na všechny inženýrské sítě a je příjezdný a přístupný z ulice Nábřeží. Základy s funkční izolací, montovaný objekt - typový panel, typové stropy a schodiště, plochá střecha a foliová krytina. Klempířské konstrukce úplné z poplastovaných plechů, vnitřní typová úprava panelů, venkovní zateplená fasáda. Betonové montované schodiště, na společných prostorách terasová dlažba a PVC. Okna jsou plastová standardní, vnitřní dveře dřevěné do ocel. zárubní. Vytápění centrální přes výměníkovou stanici v I. NP, rozvody v ocel. trubkách a otopné panely. Rozvody ZTI v plastových trubkách, rozvody elektro 400/240 V, na střeše je bleskosvod. Podlahy místnosti jsou betonové a krytina z PVC. Bytové jádro je typové umakartové, v koupelně umyvadlo, vana, samostatný splachovací WC. Kuchyňská linka standardní a plynový sporák. Příprava TUV je centrální. Bytová jednotka má přistavenou lodžii a samostatný sklep v I. NP. Bytová jednotka v původním stavu, neudržovaná k celkové rekonstrukci.


Nejnižší podání: 600.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 810.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.