/ Klasická aukce / Nemovitosti / 382-A/24

Rodinný dům Vřesina u Opavy

Detailní popis:

Rodinný dům se nachází v obci Vřesina u Hlučína, která se rozkládá po úbočích údolní kotliny potoku Bečva v Hlučínské pahorkatině, v okrese Opava.

Dvoupodlažní celopodsklepený dům s nízkou sedlovou střechou a půdním prostorem dispozičně řešený se dvěma bytovými jednotkami.

Standardní zděný objekt, stropy keramické, sedlový krov a živičná skládaná krytina na záklopu, klempířské konstrukce úplné z pozink. plechu. Betonové schodiště, plastová okna a ditherm, dřevěné vnitřní dveře do ocel. zárubní, betonové podlahy a kombinace keramické dlažby, PVC nebo plovoucích podlah, vnitřní štukové omítky a standardní keramické obklady v koupelně, WC a kolem kuch. linky. Venkovní břízolitová omítka. Standardní zařizovací předměty koupelny, WC a kuchyně, standardní rozvody ZTI a NN. Ústřední vytápění kotlem na plyn s ohřevem TUV, rozvody v ocel. trubkách a otopné panely nebo radiátory. Na pozemku stojí dvougaráž, přízemní zděný objekt s nízkou sedlovou střechou.


Navrhovatel: Santora družstvo


Místo konání:
v sídle Dražební společnosti MORAVA s. r. o. na adrese: Dlouhá 4433, 760 01 Zlín

Důležité Informace:

Evidenční číslo: 382-A/24


Datum konání: 15. května 2024 11:00

Nejnižší podání: 4.720.000, - Kč

Minimální příhoz: 10.000, - Kč

Dražební jistota: 300.000, - Kč


Dokumenty ke stažení:

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.