/ Elektronická aukce / Nemovitosti / 360-EA/23

Byt 3+1 Havířov - Bludovice

Detailní popis:

Statutární město Havířov je poměrně mladé město ležící cca 15 km jihovýchodně od města Ostravy, má rozšířenou občanskou vybavenost (fin. úřad, banky, supermarkety, správní budovy, nemocnice atd.), která je srovnatelná s podobnými městy v kraji. Dopravní spojení s ostatními městskými částmi a s blízkým okolím je zajišťováno MHD, autobusy a vlakem.

Bytová jednotka je umístěna v bytovém domě situovaném v širším centru Havířova, v jedné z jeho osmi místních částí zvané Bludovice, v zástavbě sídlištního typu, v ulici Dlouhá třída. V okolí se nachází cihlové i panelové bytové domy spolu s objekty občanské vybavenosti. Nejbližší zastávka MHD je vzdálena asi 90 m přímo v ulici Dlouhá třída, MŠ do 350 m, ZŠ a gymnázium pak 650 m. Naproti přes komunikaci ve vzdálenosti 100 m se dále nachází kulturní dům, potraviny, lékárna, pošta a další služby. Samotné centrum města leží ve vzdálenosti cca 1,5 km.



Panelový bytový dům je nepodsklepený o 13-ti nadzemních podlažích s rovnou střechou. Celkem obsahuje 46 bytových jednotek, které jsou přístupné dvěma samostatnými vchody. Odborným odhadem je, že stavba domu pochází přibližně ze 70-tých let minulého století a přibližně před 15-ti lety došlo ke kompletní revitalizaci domu, včetně výměny oken a zateplení objektu.



Bytová jednotka o velikosti 3+1 se dvěma balkony, je umístěna ve 4. NP dle prohlášení vlastníka. V průběhu životnosti bytové jednotky na ní probíhala běžná údržba. Současný stav z důvodu absence kuchyňské linky znemožňuje její plnohodnotné využití. Bytová jednotka je až na dílčí úpravy (v jedné z místností a chodbě nová plovoucí podlaha) v původním stavu. Povrchy podlah v ostatním místnostech tvoří parkety, umakart na toaletě i koupelně s obkladem. Dispozice: vstupní chodba, koupelna s vanou, samostatné wc, průchozí obývací pokoj, dva samostatné pokoje, kuchyň (bez kuchyňské linky), dva balkony. K bytu náleží sklep.



Přístup k oceňovaným nemovitým věcem je zajištěn přes pozemky parc.č. 318/1 (ostatní plocha - ostatní komunikace) a parc. č. 398/1 (ostatní plocha - silnice), oba ve vlastnictví: Statutární město Havířov, Svornosti 86/2, Město, 73601 Havířov.


Nejnižší podání: 1.500.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 1.660.000, - Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.