/ Klasická aukce / Nemovitosti / 359-A/23

Bytová jednotka 3+1 v ulici Větrná, Rýmařov

Detailní popis:

Prodej nemovitosti nejvyšší nabídce formou aukce. Panelový bytový dům v řadové zástavbě je podsklepený, o čtyřech nadzemních podlažích s plochou střechu. Celkem obsahuje 24 bytových jednotek, které jsou přístupné šesti samostatnými vchody.

Stavba domu pochází přibližně z druhé poloviny minulého století, bytový dům je po kompletní revitalizaci včetně výměny oken.

Bytová jednotka o velikosti 3+1 je umístěna ve 4. NP z celkových čtyř bez výtahu. V průběhu času na bytové jednotce došlo k celkové rekonstrukci spočívající v úpravě vnitřních povrchů, vyzdění bytového jádra a obecně obměně prvků krátkodobé životnosti. Bytová jednotka disponuje samostatným WC, koupelnou s umyvadlem a vanou. Kuchyňská linka má vestavěné spotřebiče, dále je vybavena sporákem a sklokeramickou deskou. Povrch podlah je převážně plovoucí, dále také dlažba, dveře plné i prosklené. K bytové jednotce náleží balkón přístupný z bytové jednotky.

Nemovitost je umístěna severovýchodním směrem od samotného centra města Rýmařov, které je vzdáleno do 500 m. Okolní zástavba je převážně sídlištní. V bezprostřední blízkosti se nachází areál ZŠ a MŠ se sportovištěm. Obchod s potravinami je vzdálen do 200 m spolu s autobusovou zastávkou a železniční stanice je pak vzdálena 1,2 km.

Předmět aukce přejde na vítěze aukce ve stavu, jak v době konání aukce stojí a leží.


Nejnižší podání: 1.700.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 1.700.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.