/ Elektronická dražba / Nemovitosti / 1479-EDD/23

Atraktivní residenční dům Roztoky u Prahy

Detailní popis:

Jedná se o samostatně stojící, monolitický a částečně zděný dům s tloušťkou obvodového zdiva 300 mm, v nadstandardním provedení. Objekt je částečně podsklepený, o dvou nadzemních podlažích a celkové dispozici 5+kk, pod rovnou střechou s oplechováním, krytina PVC fólie se štěrkovým násypem. Nadčasová a technologicky nákladně vybavená vila je situována na samotném konci rezidenční vilové zástavby, která se převážně skládá ze solitérních rodinných domů. Podél severovýchodní hranice jednotného funkčního celku leží sousední rodinný dům, ze severozápadní strany jej obklopují pole. Z jižní strany JFC je zajišťován přístup a příjezd z obecní příjezdové komunikace.

Dům byl kolaudován v roce 2013 a v souladu s právním stavem je využíván výhradně k rodinnému bydlení. Objekt RD má rovnou střechu a je členitého půdorysného tvaru. Fasáda na domě je zateplená fasádním polystyrenem o tloušťce 200 mm, velkoformátová izolační trojskla jsou osazená do hliníkových profilů, fixní i HS portály.

Dům disponuje podlahovým vytápěním, klimatizačními jednotkami, zabezpečovacím a kamerovým systémem, chytrou domácností ovládanou přes centrální touchpad, nadstandardně vybavenou kuchyní s elektrospotřebiči značky Miele. Ohřev TUV je zajišťován akumulační nádrží, která je napojena na solární panely umístěné na střeše objektu. Dům dále disponuje relaxační zónou - místností, která je vybavena saunou, vířivkou, audio systémem a televizorem, následně je průchozí k venkovnímu, vyhřívanému bazénu s protiproudem o velikost 8x4 m, na který navazuje venkovní zastřešené posezení s letní kuchyní.

Napojení objektu je na el. přípojku, vodovodní řad a odpadní vody jsou svedeny do obecní kanalizace. Dům je velmi dobře orientován vůči světovým stranám a jako koncový objekt v ulici má výhled do krajiny. Dům dále disponuje plynovodní přípojkou a plynový kotel je tak hlavním zdrojem vytápění celého domu. Jako sekundární zdroj tepla je využíván krb. Podrobné dispoziční řešení, vybavení a konstrukční provedení rodinného domu je uvedeno v tabulkové části.

Objekt rodinného domu je ve výborném technickém stavu, v nadstandardním provedení, zhotovený z kvalitních materiálů a vybaven náročnými technologiemi. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě Roztoky u Prahy. V okolí je krásná příroda a mnoho možností k procházkám. Lokalita je zároveň velice vhodná i pro rodinný život.


Nejnižší podání: 49.000.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 51.500.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.