/ Elektronická aukce / Nemovitosti / 354-EA/23

Rodinný dům Poříčská 221, Velké Poříčí

Detailní popis:

Rodinný dům se nachází ve Velkém Poříčí, obec leží asi 6 km od centra Náchoda na trase Náchod – Hronov. V obci je základní občanská vybavenost a kompletní infrastruktura. Dům se nachází po pravé straně místní komunikace asi 1 km od centra obce.
Jedná se o přízemní nepodsklepený objekt se sedlovou střechou a podkrovím. Ve dvoře je provedena samostatná stavba přízemní garáže. Objekt je napojen přípojkami na všechny inženýrské sítě obce.

Dispoziční řešení: vstup ze dvora do příčné chodby, v I. NP kuchyně s obývacím pokojem, koupelna a WC, kotelna a průchod do garáže, v podkroví koupelna a WC a tři obytné místnosti.
Technické řešení: Standardní zděný rodinný dům po rekonstrukci asi před 20 lety v současné době neužívaný se zanedbanou údržbou sloužící jako sklad náhradních autodílů. Betonové základy, zdivo v tl. 45 cm, nedokončená zateplená fasáda, dřevěný sedlový krov a krytina bonnský šindel, klempířské konstrukce z TiZn, betonové schody a zátěžový koberec, plastová okna a ditherm, dřevěné vnitřní dveře do ocel. zárubní. Štukové vnitřní omítky a standardní keramické obklady a dlažby. Plovoucí podlahy v obytných místnostech podkroví, v I.NP keramická dlažba. Standardní rozvody ZTI, NN a SLP.
V koupelnách vana a umývadlo, v podkroví sprchový kout, samostatné splachovací WC. Vytápění je ústřední, kotel na plyn, rozvody v ocel. trubkách a otopné panely. V I. NP je teplovzdušný krb.
Objekt se zanedbanou údržbou k částečné rekonstrukci.
Garáž na pozemku p.č. st. 9803
Standardní zděná garáž s plochou střechou postavená asi před 20 lety v době prohlídky sloužící jako sklad autodílů.


Nejnižší podání: 3.900.000, - Kč

Cena dosažená vydražením: 4.730.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.