/ Elektronická dražba / Nemovitosti / 1421-EODD/22

Družstevní podíl vedený u ORLOVANU, bytového družstva, se sídlem: Orlová-Lutyně, Energetiků 640, PSČ 735 14, spojený zejména s právem nájmu bytu č. 10 o velikosti 3+1, ve 2. NP, v domě č.p. 829, ul. Osvobození v Orlové-Lutyni

Detailní popis:

Zpeněžení nejvyšší nabídce v rámci insolvenčního řízení. Bytová jednotka je umístěna v typovém panelovém bytovém domě. Stavba má celkem 13 nadzemních podlaží a jedno podzemní podlaží. Základy má železobetonové izolované, konstrukce objektu je panelová a stropy jsou železobetonové montované. Má rovnou střechu, střešní krytinu tvoří živičná lepenka a klempířské prvky jsou plechové. Vnější omítky jsou štukové a zateplení pláště je z polystyrenu. Dům má společné prostory: vstupní prostor, schodiště, výtah, kolárna a sušárna. Odhadem byl objekt postaven v roce 1980. Bytová jednotka je v družstevním vlastnictví, umístěna ve 2. podlaží objektu a dispozičně se jedná o 3+1. Součástí bytové jednotky je zádveří o výměře 8,71 m2, komora o výměře 1,54 m2, koupelna o výměře 3,04 m2, WC o výměře 0,97 m2, kuchyně o výměře 11,51 m2, pokoj o výměře 12,44 m2, pokoj o výměře 18,06 m2, pokoj o výměře 8,85 m2, lodžie o výměře 3,44 m2, sklepní kóje o výměře 2,70 m2. Podlahová plocha činí 65,12 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí 71,26 m2. Jádro v bytě je z umakartu. Vnitřní omítky jsou štukové, z části dlažba na zdi a tapeta. V bytě jsou instalována plastová okna s dvojsklem včetně žaluzií. Obytné prostory mají orientaci na severovýchod. V koupelně se nachází klasická vana, umyvadlo a WC je vybaveno klasickou toaletou. Použité vnitřní dveře jsou dřevěné plné a zčásti chybí, mají ocelové zárubně a vchodové dveře do bytu jsou dřevěné s polstrováním. V kuchyni se nachází kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů, plynový sporák a prostor pro spíž. V obytných místnostech je podlaha řešena: vlýsky a lino, v kuchyni, koupelně a chodbě je lino. V ostatních místnostech je podlaha řešena: keramická dlažba a cementový potěr. V bytě je zavedena elektřina o napětí 230V a dodávky zajišťuje rozvodná síť elektrického proudu. Objekt je připojen na vodovodní řad, má připojení na veřejnou kanalizaci a rozvod zemního plynu je připojen. Byt je vytápěn ústředním topením (dálkové) a topná tělesa představují závěsné radiátory. Ohřev vody je řešen dálkově. Bytová jednotka je vhodná k celkové rekonstrukci. Objekt je postaven v centru obce a charakter okolí odpovídá rezidenční zástavbě bytovými domy. Dostupnost obchodů je úplná - vybavenost obchodními středisky i specializovanými obchody. V místě jsou dostupné základní a střední školy včetně specializovaných zařízení. V místě je kompletní vybavenost z hlediska kulturních zařízení i sportovního vyžití, v okolí jsou nejdůležitější úřady.


Nejnižší podání: 770.250,- Kč

Cena dosažená vydražením: 770.250,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.