/ Klasická dražba / Nemovitosti / 1412-DD/22

Id. 1/2 RD č.p. 68, k.ú. Nemochovice

Detailní popis:

Jedná se pouze o podíl o velikosti id. ? na uvedených nemovitostech.

Obec Nemochovice se nachází na trase silnice I/50 Uherské Hradiště – Brno, asi 3 km severně od obce Brankovice. Objekt se nachází ve středu obce, po pravé straně hlavní komunikace. Pozemky p.č. 21/1 a p.č. 4228/3 na SZ okraji obce.

Původní zemědělská usedlost ve stáří přes 100 let, postupně modernizovaná a upravovaná. Průčelí otočené k Z do návsí, po pravé straně původní pravděpodobně výminek v havarijním stavu k asanaci. Do dvora přistavené původní chlévy, rovněž ve velmi špatném ST stavu.

Obytnou (uliční) část tvoří vstup uprostřed do příčné chodby s výstupem do dvora. Po pravé straně kuchyně a z ní přístupná ložnice a koupelna s WC, po levé straně chodby potom obývací pokoj. Po levé straně při pohledu z ulice je průjezd do dvora. Dispozičně je dům řešen jako 2+1.

Volný půdní prostor je přístupný ze dvora a z průjezdu. Za dvorem navazuje pozemek p.č. 51/1 - zahrada ve funkčním celku s pozemkem stavebním.
Pozemky p.č. 21/2 a p.č. 4228/3 na SZ okraji zastavěné části obce, v budoucnu potencionálně určené k zástavbě (stávající platný SÚP zástavbu neumožňuje).
V obci mateřská škola, pohostinství a kulturní zařízení, obchod, fitness-centrum a obecní knihovnu.
Dražebník v souladu s ustanoveními zákona č. 26/2000 Sb., upozorňuje účastníky dražby, že navrhovatel zaručuje vlastnosti předmětu dražby nebo odpovídá za jeho vady pouze v rozsahu stanoveném touto dražební vyhláškou. Předmět dražby přejde na vydražitele ve stavu, jak v době konání dražby stojí a leží.


Nejnižší podání: 1.000.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 1.000.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.