/ Klasická aukce / Nemovitosti / 327-A/22

RD Drválovice č.p. 23, okr. Blansko

Detailní popis:

Obec Vanovice na trase Boskovice - Moravská Třebová, asi 9 km severně od Boskovic. Místní část Drválovice leží asi 1 km západně od kmenové obce. V obci základní OV a kompletní infrastruktura. Nemovitost se nachází v centru Drválovic ve stávající rezidenční zástavbě.

Přízemní rodinný dům, nepodsklepený se sedlovou střechou a podkrovím postavený pravděpodobně počátkem 40. let minulého století je po celkové rekonstrukci. Objekt postaven do tvaru L, dvorní část přízemní s podkrovím, uliční část přízemní s terasou nad přízemím.

Základy pravděpodobně betonové s funkční izolací proti zemní vlhkosti, zdivo v tl. do 45 cm, stropy s rovným omítaným podhledem. Sedlový krov, krytina z pálených tašek klempířské konstrukce z FeZn plechu, venkovní hladká štuková omítka s nátěrem, vnitřní omítky štukové, keramické obklady kuchyně a sociálního zařízení, standartní zařizovací předměty - umyvadla, pisoáry a spl. WC.

Plastová okna, vnitřní dřevěné dveře. Vnitřní rozvody zdravotechniky a elektroinstalace standardní. Příprava TUV el. bojlerem, vytápění řešeno kotlem na plyn a otopnými panely. Betonové podlahy a kombinace keramické dlažby, PVC a palubek v podkroví.

Objekt v dobrém ST stavu.


Nejnižší podání: 1.300.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 1.300.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.