/ Klasická dražba / Nemovitosti / 1447-DD/22

Bytová jednotka dispozice 5+1, Praha-Krč

Detailní popis:

Jedná se o dva byty v bytovém domě postaveném v letech 1954-1955. Dům byl původně čtyřpodlažní, v osmdesátých letech byla provedena nástavba 5. NP. dům by modernizován v roce 2022 (rekonstrukce stoupaček, výměna oken), 2006 byl pořízen nový výtah. V roce 2013 byl dům zateplen, včetně střechy a nové krytiny, společné prostory byly vybaveny novými dlažbami. Technický stav domu je velmi dobrý.

Byty jsou stavebně propojeny v jeden s dispozičním řešením 5+1, ten je přístupný dvěma vchody ze zasklené lodžie (společná část domu, ale pod uzavřením, fakticky se jedná o součást bytu). Tyto stavební úpravy nejsou zkolaudovány, nicméně s minimálními náklady (jednoduchým zazděním propojovacího otvoru) je možno byty opět oddělit – zachovány zůstaly dvě koupelny a dvě WC, druhou kuchyň je možno též jednoduše obnovit.

Z konstrukčního hlediska – základy s izolací proti zemní vlhkosti, svislé nosné konstrukce vyzdívaný skelet, stropy s rovným podhledem, střecha plochá, krytina povlaková, klempířské konstrukce kompletní, vnitřní povrchy omítky, vnější povrchy zateplený plášť, vnitřní obklady keramické koupelny, kuchyně a WC, dveře dřevěné, okna plastová ditherm, podlahy lamelové plovoucí, koberce a keramické dlažby, vytápění ústřední s plynovým kotlem, elektroinstalace 220/380 V, bleskosvod, rozvod studené i teplé vody, ohřev vody centrální, osobní výtah. Byty se nachází v 3. NP, příslušenstvím jsou dva sklepy. Ve výborném technickém stavu – poslední rekonstrukce proběhla v roce 2019 - byly opraveny vnitřní omítky, položeny nové podlahové krytiny a keramické obklady, pořízeny nové interiérové dveře a některé obložkové zárubně, bylo rekonstruováno ústřední vytápění. Nový plynový kotel byl osazen v roce 2020. Byt je vybaven slaboproudými rozvody (internet, kabelová televize, satelit). Dům je postaven na pozemku parc. č. 1182, ve funkčním celku je dále pozemek parc. č. 1183 (oplocená společná zahrada se vzrostlými stromy).

Krč je městská čtvrť a katastrální území hlavního města Prahy, součást městské části Praha 4 a městského obvodu Praha 4. Krčí prochází hlavně tah Vídeňská vedoucí od Michle, přes Krč a Kunratice mimo Prahu. Kromě linky metra C a nově plánované linky D prochází Krčí také železniční trať z nádraží Praha-Vršovice do nádraží Praha-Braník a spojkou přes Branický most také nádraží Praha-Radotín. Nádraží Praha-Krč je zde propojeno s Pražským metrem zvláštní železniční vlečkou vedoucí do depa pražského metra na Kačerově, které se nachází na Kačerově. Po této vlečce jsou do metra přiváženy nové vozy metra vyrobené mimo Prahu. Vlečka může také sloužit jako zkušební a testovací trať.


Nejnižší podání: 10.136.560,- Kč

Cena dosažená vydražením: 10.136.560,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.