/ Prodej / Nemovitosti /

Výrobně skladovací areál Luby

Detailní popis:

Výrobně skladovací areál Luby (Karlovarský kraj) dříve sloužil pro výrobu tradičních českých smyčcových nástrojů Strunal Schönbach.

Nyní areál nabízí rozmanité využití:
- administrativa
- výroba
- skladování v uzpůsobených halách, suché sklady, garáže, nájezdové rampy a nákladní výtahy

Užitná plocha staveb: 18.137 m2
Zastavěná plocha staveb: 15.685 m2
Plocha nezastavěných pozemků: 50.264 m2
Plocha areálu celkem: 65.939 m2
Administrativní budova: 1.996 m2

LOKALITA
Areál je umístěn na jihozápadním okraji města Luby, vstup a vjezd do areálu vede z ulice Petra Bezruče.
Příjezd má charakter místní komunikace, povrch je zpevněný, komunikace je dostatečně kapacitní i pro příjezd nákladní dopravy. Areál je oplocený, má nepravidelný tvar, delší osou orientovaný ve směru západ-východ.
Areál se nachází ve městě Luby ležící na německých hranicích, 25 km od Chebu s napojením na dálnici D6 do Prahy, 18 km od silnice E49 spojující Magdeburk – Vídeň.
Historicky bylo možné produkty a materiál do areálu dovážet vlakovou dopravou - možnost obnovy.

INFRASTRUKTURA - KOMUNIKACE
Příjezdová komunikace (ulice Petra Bezruče) vede podél východní hranice areálu, vstup a vjezd do areálu je v severovýchodním rohu, a to mezi budovami A a B, kde je vjezdová brána a po pravé straně administrativní budova se vstupní recepcí a prodejnou a parkovištěm pro 20 automobilů sloužící pro návštěvníky.
Vnitřní asfaltové komunikace tvoří propojenou síť celého areálu, které spojují přístup ke všem objektům v rámci areálu. Silnice jsou dostatečně kapacitní a bez poškození.

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ
Napojení na inženýrské sítě je úplné, kanalizace je svedena do vlastní čističky odpadních vod. Areál disponuje také vlastní kotelnou a trafostanicí.

ZÁMĚR VÝSTAVBY
Celý areál byl vybudován jako výrobní závod pro produkci hudebních nástrojů a po celou dobu užívání nebyl tento účel změněn. Stavební úpravy se týkaly zejména zlepšení kvality pracovních podmínek a zvýšení efektivity výroby.

Propagační video:
https://www.youtube.com/watch?v=jdl_jsKoyqM

Cena: 79.000.000, - Kč
Cena k jednání!
Možno prodávat také po částech.


Navrhovatel:


Místo konání:
Dražební společnost MORAVA s.r.o., Zlín

Důležité Informace:

Evidenční číslo:


Nejnižší podání: 79.000.000,- Kč


Dokumenty ke stažení:

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.