/ Prodej / Nemovitosti /

Výrobní a skladovací areál Loštice o ploše 3.877 m2

Detailní popis:

Výnosový areál s výbornou dostupností k dálnici D35 – severní spojení Prahy s Moravou.

využití: komerce, administrativa, výroba, sklady, bytové jednotky.

Areál se nachází uprostřed Moravy na okraji Hané a vzhledem k D35 je napojen na dálniční síť ČR. Je vzdálen cca 15 min od Olomouce. Strategické umístění dává vlastníkovi nebo nájemci možnost bezproblémového spojení do Polska, Slovenska či Rakouska.

Základní informace

- Plocha: 3.877 m2

- Výrobní areál se sklady, kancelářemi a 3 bytovými jednotkami

- Bezproblémový vjezd do areálu pro kamiony.

- Parkování je možné jak před areálem, tak i uvnitř na nádvoří.

- Areál je napojený na kompletní inženýrské sítě.

- Areál se skládá z několika budov označených jako A1 – A5, B1, C1, C2.

- Areál dále nabízí 4 jeřáby (2x o nosnosti 5 tun, 1x o nosnosti 1 t a 1x o nosnosti 0,5 t).

- Budova D1 (sklad) a nezpevněná komunikace kolem areálu nejsou součástí prodeje, je však možné dokoupit v rámci insolvenčního řízení dlužníka SAN-JV s.r.o., do jehož majetkové podstaty byly sepsány.

STRUKTURA AREÁLU 1) ADMINISTRATIVNÍ ČÁST Administrativní budova A1 + A2 (392 m2) - Víceúčelová zděná dvoupodlažní budova s kancelářskými prostory se zázemím (kuchyňka, jídelna, šatny, sprchy, WC, 3 byty a sklad (propojený se výrobní halou A3) - Vytápění budovy je řešeno centrálním areálovým plynovým kotlem. - V 1.NP a 2.NP části A1 se nachází kancelářské prostory a provozní zázemí areálu. - V 1.NP části A1 se nachází menší skladová hala - Ve 2.NP části A2 a části A1 se nachází tři bytové jednotky přístupné po schodišti se samostatným vstupem z ulice: o 1+kk o výměře 46 m2 o 2+kk o výměře 72,35 m2 o 3+1 o výměře 79,69 m2 2) HALY – SKLADOVÁNÍ A VÝROBA Hala A3 + A4 (510 m2) - Jedná se o zděnou výrobní a skladovou jednopodlažní halu - Vytápění haly je řešeno teplovodními saharami napojenými na centrální plynový kotel. - V hale se nachází 2 jeřáby, jede o nosnosti 500 kg a jeden o nosnosti 1000 kg. Hala A5 (294 m2) - Jedná se o výrobní jednopodlažní halu s ocelovou konstrukcí opláštěnou - V hale je umístěn mostový jeřáb o nosnosti 5 tun a obráběcí CNC stroj, který je umístěn na základech vybudovaných přímo pro tento stroj - Vytápění haly je řešeno teplovodními saharami napojenými na centrální plynový kotel. Hala C1 + C2 (677 m2) - Zděná výrobní a skladová budova - Budova má 1 NP s nevyužitým půdním prostorem přístupným po dřevěném schodišti - Budova je rozšířena kovovou přístavbou, užívaná zejména jako sklad nebo garáž pro stroje - C1 – vytápění budovy je řešeno teplovodními saharami napojenými na centrální plynový kotel Hala B1(182 m2) - Jednopodlažní hala s ocelovou konstrukcí opláštěnou PUP panelem - V hale je umístěn jeřáb o nosnosti 5 t a obráběcí stoj - Součástí této budovy je kotelna, která vytápí celý areál


Navrhovatel:


Místo konání:
Dražební společnost MORAVA s.r.o., Dlouhá 4433, Zlín

Důležité Informace:

Evidenční číslo:



Dokumenty ke stažení:

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.