/ Prodej / Nemovitosti /

Nadstandardní byt 5+kk
Na Perštýně, Praha - Staré Město

Detailní popis:

Ideální investiční příležitost do zajímavé nemovitosti v centru Prahy - ve Starém Městě. Díky své poloze je bytová jednotka o celkové ploše 168 m2 a dispozici 5+kk vhodná k pronájmu zahraniční bonitní klientele. A to jak ke krátkodobým, tak i dlouhodobým pobytům.

Dům č. p. 350 “U Šedivých” nacházející se v historickém centru hlavního města byl postaven před 750 lety (byt zkolaudován 1960), má 3 NP a dalších 9 jednotek a 6 provozoven. Zmiňovaná jednotka se nachází v posledním podlaží, které je zároveň podkrovím. Narazíme zde tedy na přiznané dřevěné trámy či schodiště, které je využito jako úložný prostor. Tato nemovitost je atypická a pro zahraniční turisty velmi atraktivní.

Jedná se o klidnou lokalitu v křížení ulic Betlémské náměstí, Na Perštýně a Husova. V těsné blízkosti bytového domu se nachází Betlémská kaple, Svatováclavský seminář, Náprstkovo muzeum či Konvikt.

Byt se skládá z předsíně, 4 ložnic, 2 koupelen, odpočívacích prostor a prostorné kuchyně propojené s jídelní částí a velkým obývacím pokojem. Výborná dostupnost MHD. Metro linky B a tramvaj - Národní třída (350 m). Národní divadlo (600 m). Letiště Václava Havla (24 min).

Virtuální prohlídka nemovitosti je zde: https://my.matterport.com/show/?m=RNAXtxZ8Tu8


Navrhovatel:


Místo konání:
Dražební společnost MORAVA s.r.o., Dlouhá 4433, Zlín

Důležité Informace:

Evidenční číslo:



Dokumenty ke stažení:

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.