/ Elektronická aukce / Nemovitosti / 303-EA/22

Rekreační chata Nad vodárnou č. ev. 22, Březnice, okres Příbram

Detailní popis:

Jedná se o rekreační chatu, která je součástí pozemku parc. č. 1065/12, ve funkčním celku je dále pozemek parc. č. 1065/1 - celková výměra pozemků je 827 m2.

Po konstrukční stránce je chata založena na základech s izolací proti zemní vlhkosti, svislé nosné konstrukce montované z panelů na bázi dřeva, stropy s rovným podhledem, střecha sklonitá, klempířské konstrukce pouze střechy, vnitřní povrchy nátěry, vnější povrchy nátěry a dřevěný obklad štítu, dveře dřevěné, okna dřevěná dvojitá, vytápění lokální na tuhá paliva, elektroinstalace, rozvod studené i teplé vody, ohřev vody bojler, umyvadlo, WC, sprchový kout, ostatní konstrukce a vybavení se nevyskytují. Příslušenství chaty tvoří dřevěná kůlna ve špatném technickém stavu a plechová bouda, na zahradě je umístěn jako movitá věc nadzemní kruhový zahradní bazén.
Zastavěná plocha chaty je 9,60 x 6,15 m, užitná plocha je cca 50 m2.
Stáří objektu není známo, podle konstrukčního provedení je odhadováno na cca 50 let, prvky krátkodobé životnost jsou morálně zastaralé. Technický stav je zhoršený v důsledku nedostatečně prováděné údržby.
Územním plánem je lokalita vymezena jako plochy smíšené obytné rekreační.


Nejnižší podání: 633.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 1.220.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.