/ Klasická dražba / Nemovitosti / 1316-DD/22

Bytová jednotka č. 256/2, dispozice 2+1, ul. Masarykova č.p. 256, Koryčany

Detailní popis:

Byt 2+1 v 1.NP budovy. Vstup ze společné chodby do chodby bytu, koupelna, samostatné WC, kuchyně, dva pokoje a balkon, vlastní kotel. Mimo byt v podzemním podlaží je sklepní kóje. Balkon a sklepní kóje ve společných částech, s výhradním užíváním pro majitele bytu. Bytová jednotka je zatížena faktickou vadou, a to průsakem vody z rozvodu vody, jež je součástí bytové jednotky a je nutná generálka vnitřních rozvodů vody.
Užitná plocha celkem 59,85 m2

Atypický zděný bytový dům u hlavní průjezdné komunikace obcí, naproti bývalému areálu továrny Koryna. Jedná se o krajní zalomený vchod v komplexu bytových domů, který tvoří samostatnou budovu s osmnácti jednotkami. Dům osazený v mírném svahu, částečně podsklepený, v podzemním podlaží jsou společné prostory - chodby, schodiště, kočárkárna, místnost s plynoměry, s vodoměry, sušárna, instalační chodba s navazujícím nízkým instalačním prostorem. Tři nadzemní podlaží po šesti bytech, poslední patro řešené jako podkroví. Členitá střecha s vikýři i střešními okny, s bonským šindelem. Budova zděná, zateplená, plastové výplně původní s dvojskly, některé vyměněné za trojskla. Budova bez výtahu, schodiště betonové s dlažbou, společné chodby v patrech s dlažbou, sklepy s betonem, stropy betonové monolytické. V podzemním podlaží vyčleněné sklepní kóje ke všem bytům, dřevěné laťkové příčky a dveře. Byty na patrech nad sebou jsou vždy shodného půdorysu ohraničeného vnitřním lícem obvodových konstrukcí bytu. Ve vnitřním uspořádání místností jednotlivých bytů jsou drobné odchylky. Z chodby nejvyššího patra je výlez stahovacím žebříkem do volného půdního prostoru, zateplení v podlaze. Byty jsou vesměs užívané, ocenění je provedeno ke stavu základního vybavení, dle požadavku současného majitele. Dovybavení si provedli nájemci na vlastní náklady. Základní vybavení všech bytů - kompletní sociální zařízení se zařizovacími předměty, s dlažbou, obkladem. Kuchyně bez linky, vnitřní dveře s kovovými zárubněmi, betonové podlahy, plastové výplně s dvojskly (některé postupně vyměněné za trojskla), plynový kombinovaný kotel v každém bytě, balkon v každém bytě. K datu prodeje budou mít všechny byty vyměněná okna za plastová s trojsklem a budou vyměněny střešní okna Velux. Ke každému bytu bude patřit podíl na společných částech budovy a podíl na zastavěném pozemku ve výši dle velikosti bytu dle evidence v katastru. Sklepní kóje a balkony jsou součástí společných prostor, s výhradním užíváním k jednotlivým bytům.


Nejnižší podání: 900.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 1.890.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.