/ Klasická dražba / Nemovitosti / 1284-DD/21

Bytová jednotka č. 40/10, ul. Slavkovská, Bučovice

Detailní popis:

Dražená bytová jednotka se nachází v bytovém domě ve městě Bučovice, které se nachází jihovýchodně cca 29 km od krajského města Brna. Bytový dům je situován směrem od středu města na západ cca 200 m od náměstí při místní komunikaci E50 v ul. Slavkovské, která rozděluje město na severní a jižní část.

V bytovém domě č.p. 40 na parcele 922/2 se nachází 12 bytů, na jednom podlaží čtyři byty. Objekt má celkem 4 podlaží. V případě 1. PP se jedná o podlaží technické a nachází se zde sklepy, sušárny, kočárkárny, úklidová komora a chodby. Dražená bytová jednotka č. 40/10 se nachází ve 4. patře, naproti schodišťového ramene. Okna jsou směrem na severní stranu.

Bytový dům byl postaven v roce 2000, v tomto roce i kolaudován. Dům je bez výtahu. BJ má dvě francouzská okna. Technické provedení a stáří odpovídají. Údržba je dobrá, technický stav dobrý. Vstupy do obytného domu jsou dva jeden je orientován na sever, druhý na jih. Na vstup do bytu navazuje chodba, z předsíně bytu je vstup do koupelny, ve které je též osazen WC. Z této chodby je rovněž vstup do obou pokojů, v jednom pokoji je kuchyňský kout.

Konstrukce: základy betonové pasy pod zdivem, zdivo z pálených cihel, v tl. 45 cm, stropy s rovným podhledem, zastřešení sedlová vaznicová stolice, krytina střechy došková, klempířské konstrukce žlab, svod, parapetní desky v oknech, vnitřní omítky vápenné hladké, fasáda vápenná dvouvrstvá stříkaná, škrabaná, vnitřní obklad keramický v koupelně a kuchyni, schody betonové s povrchovou úpravou keramická s linem, dveře dřevěné vnitřní hladké a balkon PVC se vstupem do domu, okna PVC zdvojená, podlahy obytných místností laminátové na bázi dřeva, podlahy ostatní betonové + lino a keramická dlažba, vytápění napojené na dálkové vytápění, el. energie světelný okruh, rozvod vody teplá a studená, zdroj teplé vody je napojen na dálkový rozvod, instalace zemního plynu není zavedena do bytu, kanalizace z kuchyně, koupelny a WC, vybavení kuchyně sporák na el. energii, vybavení hygienické – vana, umývadlo, místa WC, splachovací prvky, odsavač par.

Podlahová plocha 39,04 m2 (pokoj 13,10 m2, pokoj s kuchyňským koutem 16,20 m2, předsíň 4,60 m2, koupelna a WC 4,70 m2, sklep 0,44 m2)


Nejnižší podání: 1.950.000,- Kč

Cena dosažená vydražením: 2.710.000, - Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.