PŘIPRAVOVANÁ POLOŽKA / Nemovitosti / 1450-EODD/24

RD Nedachlebice, č.p. 112

Detailní popis:

Obec Nedachlebice na trase Uherské Hradiště - Zlín - Uherský Brod, asi 10 km SV od Uherského Hradiště. Obec se základní občanskou vybaveností a kompletní infrastrukturou. Dům se nachází v klidné lokalitě, po pravé straně slepé místní komunikace, na JZ okraji obce.

Třípodlažní objekt s jedním podzemním, dvěma nadzemními podlažími a půdním prostorem, postavený jako pravá část stávajícího dvojdomku.
Dispozice: 1.PP - sklepy, garáž, kotelna.
1.NP - bytová jednotka 3+1 se sociálním zařízením (kuchyň, 3 pokoje, komora, koupelna, wc), ve 2.NP stejná bytová jednotka 3+1 s krbem, terasa. Možnost dobudování podkroví.

Zděný objekt s betonovými základy, bez funkční izolace. Stropy dřevěné trámové, keramické. Krytina z pálené tašky. Okna dřevěná, zdvojená. Příslušenství objektu tvoří vedlejší stavba hospodářského objektu, který je určen k asanaci, studna a přípojky IS. Kolem objektu nejsou žádné venkovní úpravy. Jedná se o hrubou stavbu s možností rekonstrukce dle vlastních představ. Příjemné, klidné místo.
Celková plocha pozemků je 602 m2.

Cena dosažená vydražením: 1.800.000,- Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.