PŘIPRAVOVANÁ POLOŽKA / Nemovitosti /

Výrobně skladovací areál Prostějov

Detailní popis:

Výrobně skladovací areál Prostějov.

Nachází se v Prostějově mezi vlakovým nádražím a dálnicí R46 Brno – Olomouc přímo u dálničního sjezdu Prostějov centrum. Areál nájemcům nabízí tři výtahy s nosností 1000 až 2000 kg, příjezd pro kamiony, tři nákladové rampy, skladové, výrobní a kancelářské prostory a reklamní plochy. Samozřejmostí jsou telefonní přípojky a pokrytí internetem v celém areálu. Non-stop přístup a je monitorován kamerovým systémem se záznamem.

Město Prostějov se nachází v Olomouckém kraji, asi 15 km jihozápadně od Olomouce a asi 45 km severovýchodně od Brna. Prostějov je druhé největší město Olomouckého kraje, žije zde přibližně 44 000 obyvatel. Přímo v těsné blízkosti oceňované nemovitosti se nachází dálnice D46, která spojuje Brno a Ostravu. Zároveň se oceňovaná nemovitost nachází v Průmyslové zóně, v těsné blízkosti vlakového nádraží.

Jedná se o soubor pozemků, na kterých jsou postavené skladovací výrobní haly s administrativní budovou. Jedná se o ŽB konstrukce, různého stáří, neboť haly byly postupně přistavovány k původnímu objektu. Z tohoto důvodu je objekt členitý, někde podsklepený. Součástí vybavení prostorů jsou 3 rampy, 4 výtahy o nosnosti 500 - 2000 kg.


Místo konání: Dražební společnost MORAVA s.r.o., Dlouhá 4433, Zlín

Důležité Informace:


Nejnižší podání: 0,- Kč


Dokumenty ke stažení:

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.