PŘIPRAVOVANÁ POLOŽKA / Nemovitosti /

Stavební pozemek Jestřabice

Detailní popis:

Stavební pozemek v Jestřabicích, místní části města Koryčany, okres Kroměříž, se starým domem určeným k demolici. Výměra pozemku 449 mm2, uliční šíře pozemku z kraje 7,20 m, uprostřed 7,75 m a konec pozemku je s výměrou 6,94 m. Výměra zastavěné plochy domu k demolici činí 113 mm2, nádvoří se zahradou 81 mm2. Druhý pozemek - zahrada o výměře 255 mm2. Výměra obou pozemků tj. zastavěná plocha domu k demolici s nádvořím a zahrada činí celkem 449 mm2.
Všechny inženýrské sítě u pozemku. Pozemek je možno využít samostatně pro jeden dům a nebo dvě stavební parcely. Přístup k pozemku pro chodce je uličkou mezi dvěma domy od hlavní místní komunikace a příjezd pro auta přímo k pozemku je po zpevněné udržované vedlejší místní komunikaci.
Pozemek je situovaný v klidné části obce. V současné době je již dlouho neudržovaný, s náletovými dřevinami a částí ovocných a okrasných stromů.

Jestřabice je malá obec se 156 domy položená na úpatí pohoří Chřibů. Koryčany jsou vzdáleny jen 3 km. Jestřabice jsou rovněž vyhledávanou rekreační oblastí. Mimo místních je zde i několik rekreačních domků. Velkou výhodou pro rybáře je možnost rybolovu na místní přehradě s hloubkou 7 m u hráze. Z Jestřabic je možnost podniknout také řadu turistických a cyklistických výletů do okolí. Např. zřícenina hradu Cimburk je vzdušnou vzdáleností 6 km, za 3 km je koupaliště a hřiště v Koryčanech, hrad Buchlov, rek. oblast Smraďavka, bazilika na Velehradě, historická Kroměříž a další zajímavá místa v okolí. PENB vzhledem k demolici nedodán, uvedena proto energetická tř. G.

Cena dosažená vydražením: 370.000, - Kč

© 2021 Copyright všechna práva vyhrazena Dražební společnost MORAVA s.r.o. Zásady používání webových stránek a zpracování osobních údajů.